Den senaste veckan har vi roat oss med att renovera, måla och fixa till vår nya butikslokal som ligger alldeles vid Järntorget här i Göteborg. Vi har använt oss av färger som vi fått från måleriaffärer som skänkt färgburkar de råkat bryta fel eller av annan anledning inte kan använda sig av. Med dessa färger har vi uppdaterat Klädotekets image och vi tycker själva det blivit riktigt snyggt! Förutom att återbruka färger har vi skaffat inredning från Kretsloppsparken som är bland det bästa stället att gå till om en vill vara hållbar och kreativ.

Invigningen är imorgon 4/5 KL 18-20, kom på en härlig aw och kolla in schyssta kläder!

 

Ny butiksadress: JÄRNTORGSGATAN 8, Göteborg

Nya öppettider: ONSDAG, TORSDAG, FREDAG Kl 11-18 och LÖRDAG KL 11-16

Mer bilder på vår nya butik kommer efter invigningen 🙂

 

PS. Missa inte att ni fortfarande kan anmäla er till vår designtävling som pågår under modefestivalen Fashion UP! den 12-14 maj i Göteborg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *