Vi är hemkomna från några fantastiska och inspirerande dagar i Berlin. En resa där vi fick möjlighet att förena nytta med nöje. Två anledningar till att vi besökte Berlin var att leta oss igenom allt second hand-utbud som finns samt att besöka Etchical Fashion Week Berlin. Vi besökte både vintagemarknader och mysiga second hand-butiker. Butiken har nu blivit påfylld med flera fina nyheter, bland annat fina sidenskjortor i härliga färger:).

Under Fashion Week träffade vi många inspirerande och snygga märken. Ett av våra designsamarbeten Miss Janna fanns representerade på modemässan. Riktigt kul att få se det snygga baddräktsmärket i en annan miljö. Vi fick även möjlighet att träffa en förebild och kämpe inom modebranschen Safia Minney, grundare och direktor av People Tree. Vi kommer att berätta mer om mötet och det viktiga arbetet hon gör framöver.

Berlin är helt klart en stad där Klädoteket hade funkat bland alla mysiga konceptbutiker, caféer, barer och lummiga trädgårdar!!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *