Klädoteket = hållbart mode

Vår fantastiska butik som är en del av vårt koncept och företag Klädoteket tar en veckas semester nästa vecka! Sista dagen vi har öppet denna vecka är imorgon lördag 11-16. Vi vill tipsa om vårt fina och unika sortiment som består av hållbara designmärken och vintageplagg. Du kan välja mellan att hyra och köpa våra produkter. Om man inte hittar något i vår butik tipsar vi mer än gärna om hur du kan konsumera mer hållbart och var du kan hitta schysst mode. Vi som driver Klädoteket klär oss själva både i hållbara designplagg & accessoarer samt vintage som vi köper. Det händer också att vi syr egna kläder av återbruksmaterial eller syr om något gammalt plagg. En favorit är såklart att hyra kläderna:)!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *