Artister som uppträder behöver alltid scenkläder, och ibland är det inte helt enkelt att tänka ut vad man ska ha på sig och dessutom matcha med alla i bandet. Vid dessa tillfällen är det perfekt att hyra sin outfit och få hjälp med styling. Vi har samarbetat med några olika artister inför deras spelningar och stylat dem i våra kläder. Förutom vårt sortiment för kunder som hyr kläder & accessoarer till vardags har vi nämligen också en undangömd skatt som vi använder till olika stylinguppdrag. Som artist har man en möjlighet att påverka andra och vara en god förebild. Vi är glada att det finns människor som vill stå bakom vårt koncept och bidra till bättre miljömässiga- och etiskaförhållanden inom modeindustrin.

Wildhart

 

Wildhart
Stina Velocette
Stina Velocette

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *