Ingen har väl missat att broderier och olika patches tagit en mycket större plats i modet det senaste. Både jeansjackan, jeansen och kepsen har bl.a. prytts med olika stora broderier. Varför inte lära sig brodera och själv uppdatera sin jeansjacka? Ett annat hett tips: Placera det lilla broderade körsbäret (eller vad du väljer) över fläcken på tishan som ej går bort. Uppdatera din klädsel smart i höst. Köp inte nya saker i onödan, kolla igenom din garderob, testa plaggen och inspireras av det du redan har.

Idag startar Sy och Hantverksfestivalen i Göteborg. Hela helgen kan man inspireras av olika hantverkstekniker, workshopa och testa på flera olika tekniker som exempelvis den japanska flätttekniken Rund Kumihimo! Sy-akuten finns också på plats, där kan du få hjälp med dina egna påbörjade projekt 🙂

Toppentips till alla som är i Götet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *