Den 9-10 september anordnar Science Park Borås Hackathonet DigiMode – Passion for Fashion. Detta är en unik chans om man vill utveckla och förverkliga sin idé inom hållbart mode. Workshopen riktar sig till tjejer mellan 17- 30 år som har ett stort intresse för mode och hållbarhet. Deltagare under helgen får chans att arbeta med idéer kring hur man med textil och teknik kan bidra till en bättre värld. Man arbetar i team och den mest innovativa idén får möjlighet att utveckla en prototyp tillsammans med en innovationschoach, affärsrådgivning från Drivhuset & Modeinkubatorn samt pitcha sin idé bland andra tävlande inom Vinnovas satsning Innovate Passion. Missa inte detta!

Om det känns som en svår och stor utmaning kan vi tipsa om inspirationsdagen inför workshopen som hålls nu på tisdag den 5 september på Textil Högskolan i Borås. Dagen är fylld med föreläsningar och workshops kring temat re:design, cirkulär ekonomi och framtidens textil- och modeindustri. Vi kommer att hålla i en föreläsning under eftermiddagen och berätta om Klädotekets resa från start till idag. Vi avslutar sedan dagen med en workshop för att sätta igång och inspirera deltagarna inför helgens Hackaton.

För mer info om inspirationsdagen, workshopen och hur du anmäler dig: http://innovatepassionboras.se/hack-for-fashion/

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *