#metoo

Gå in och lyssna. Sprid och dela. Gör förändring och påverka.

Stina Velocette: ”Jag tillägnar den här låten till er som vittnat under hashtaggen #metoo. Ni driver kampen, trots att alltför många håller käften. Ni är mina hjältar och våra döttrar kommer att tacka er. Era berättelser gjorde att jag låste in mig i studion i en vecka för att skriva den här kamplåten.”

 

 

Mitt uppe i webbshoppsjobbet vill vi också tipsa Stockholmarna om att skaffa biljett till Kapten Röds spelning Hundralappen i Globen nästa helg. Än finns det biljetter kvar! Stina Velocette är ett av förbanden och vi hade just henne på besök i butiken, och för henne är det dags att sätta sin outfit. Resultatet får ni se på lördag den 16de! Bilden ovan är från när gänget var på plats i Slottskogen och Stina var stylad av oss 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *