Vi fortsätter att fylla på sortimentet med nya designmärken. Vårt senaste tillskott är den Holländska märket Noumenon. Märket kan beskrivas som hållbart, stilsäkert och med en fashionable tvist. Noumenon grundades av Dena Simaite 2016. Hennes ambition var att skapa mode som är hållbart över tiden för den medvetna kvinnan. Kvalitet och design är nyckeln och kollektionen består av naturmaterial som Linne, Ekologisk bomull, Kupro och Tencel. Noumenon har även tagit fram plagg som är gjorda av gamla material som får nytt liv igen. Ett exempel på det är en jacka som är gjord av gamla sofftyger. Fantastiskt snygga och hållbara på samma gång! Kläderna produceras i Europa med rättvisa arbetsförhållanden. Webshop

”Change the world, and look amazing while you do it”, Dena Simaite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *