Förra året arrangerades den hållbara modefestivalen Fashion UP! som vi på Klädoteket står bakom. Nathalie Ekström som blev vinnaren av Fashion UP!s designtävling släpper nu en kollektion i samarbete med Emmaus Björkå och Fashion UP!  Vi är spända på att se resultatet:)

Idag den 25/1 arrangerar vi ett event tillsammans med Emmaus Björkå i deras butik på Linnegatan i Göteborg. Nathalie finns på plats och berättar om sin kollektion som går under namnet Mörkest. Kollektionen är skapad av återbruksmaterial från Emmaus. Vi berättar också kort om Fashion UP! och vår verksamhet. På plats finns även David Njie som är sortimentsansvarig på Emmaus.

Vem skapar trender? Vem bränner kläder och vem gör något vettigare med dem? Hur demokratiserar vi modevärlden? Detta är ämnen som kommer att tas upp under kvällen. Mörkest kollektion finns att köpa från och med ikväll. Dessutom har Emmaus fina erbjudanden på övrigt sortiment just ikväll! För att veta mer om eventet besök: https://www.facebook.com/events/2022428758027040/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *