Många konsumenter vill göra bättre val och handla mer hållbart, men tycker att det är för jobbigt och tar för mycket energi. Det slutar därför allt för ofta med att många handlar modeprodukter hos de stora ohållbara kedjorna som är lättillgängligt, billigt och där de senaste trenderna erbjuds. Men om någon redan har gjort jobbet åt dig, och du slipper leta runt som en galning. Då har du faktiskt ingen ursäkt att inte handla hållbart! Johanna N (smyckesdesigner, författare och bloggare) har gjort jobbet åt dig. Hon har på sin hemsida en kategori som heter hållbara shoppingtips där hon tipsar konsumenter om bra märken och butiker. Detta är så bra tycker vi:)! Så här skriver Johanna på sin sida:

”Att handla hållbart kräver en hel del kunskap, och att veta vilka företag och märken som menar allvar med sitt hållbarhetsarbete är definitivt inte lätt. Här har jag därför, i alfabetisk ordning, samlat de företag som jag tycker gör ett grymt jobb: där design, kvalitet och hållbarhet går hand i hand. Företag som helt enkelt är genuina i sitt hållbarhetsarbete och som jag varmt rekommenderar”

Kika in här för att få inspiration: https://www.slowfashion.nu/hallbara-shoppingtips/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *