Vi kommer den 16 februari piffa upp vår butik lite extra 🙂

Från kl 17 blir det KLÄDBYTE, konst, gott kaffe,BUBBEL och bra musik! Vi vill bjuda in er Göteborgare (med omnejd) till vårt kreativa lilla hub! Vi är tre lokala butiksägare som välkomnar er till fredags AW.

KLÄDBYTE, hur gör jag?

Lämna in dina gamla favoritplagg som har hängt orörda alldeles för länge. Det är dags att plagget får en ny ägare och återigen uppskattas! Du kan välja mellan att lämna in till oss butiker under veckan, eller så tar du med dig plagget/plaggen på fredagen när du kommer (max 4 plagg).

Vi tänker att det är en perfekt söndags-göra, att få i ordning på garderoben så sätt igång och rensa 🙂

Kramar
Klädoteket / Studio Björka / Somenid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *