Vi lanserar nu ”Veckans Babe”. Utanför vår butik har vi vår Fashion Revolution- vägg där vi lyfter fram budskap från Fashion Revolution och vill inspirera till hållbar konsumtion.  Här kommer vi också att presentera Veckans Babe, och först ut är vårt coola märke USEE STUDIO. Ett lekfullt, uttrycksfullt och unikt märke som kan kombinera en edgy look och samtidigt vara hållbara i högsta grad. Vi har ett urval från deras kläder i vår fysiska butik i Göteborg samt på vår webshop. Märket beskriver sig själva såhär:

”USEE STUDIO is a conceptual studio based in Reykjavík, Iceland. The studio engages in diverse projects in which the material at hand tends to lead the process. The studios focus is not only about sustainability, eco–friendliness and reusing old things but also about good things and crazy good vibes”.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *