Ofta är det svårt som kund att veta vad och varför något är hållbart. När vi lanserade vår webbshop ville vi göra det så tydligt och enkelt som möjligt för våra kunder och guida dem genom vårt hållbarhetsarbete. Då vi både har vintage och småskaliga designmärken i sortimentet vill vi vara transparenta och berätta hur varje märke arbetar. Vi har valt att använda oss av olika symboler som man kan se på varje produktsida. Det kan handla om att ett plagg är ekologiskt, vintage, skapat av återbruksmaterial eller återvunnet material osv. Detta är något som vi själva saknat när vi surfat runt på olika sajter, och det var därför naturligt för oss att ha med. Dessa fantastiska symboler är framtagna i samarbete med kommunikationsbyrån Nyla Design.

Här kan ni läsa mer om vad hållbarhet innebär för oss: https://kladoteket.se/sustainability/

”We want all our customers to know what type of products they buy and how they contribute to sustainability. For this reason all our products are marked with the following symbols.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *