Denna vecka tipsar vi om märket Remake Stockholm! Om ni inte redan spanat in detta fantastiska märke är det på tiden att ni gör det nu. Vi är glada att vi har några utvalda plagg från Remakes kollektioner i vårt sortiment. Remake är Stockholms Stadsmissions eget mode- och designmärke. Produkter tillverkas av second hand-material och målet är att nå ökad kvalitet och livslängd. Plaggen som tillverkas är alla unika och unisex-plagg. Det mest fantastiska med märket är att produkterna produceras lokalt i Stockholmsområdet. Remake återbrukar ca 2,5 ton textilier per år i sina fabriker. Det spill som blir när plaggen tillverkas blir till stoppning i Remakes sittpuffar eller till metervara i lappteknik. Detta är ett märke som verkligen tar tillvara på allt material. När man handlar hos Remake gör man ett medvetet val och bidrar till hållbarhet utifrån olika perspektiv. Remake drivs som ett socialt företag , där människor som stått utanför arbetsmarknaden ges möjlighet till att komma tillbaka till arbetslivet.

Remake har nyligen lanserat konceptet Rent Your Remake, så nu kan man även hyra produkterna i deras butik och inte bara på Klädoteket! Remake flyttande nyligen sin butik till Hornstull, väl värt ett besök! Där kan ni spana in den senaste kollektionen Re: Sport.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *