Vårt grymma designmärke Usee Studio har skapat en musikvideo som på ett humoristiskt sätt ifrågasätter modeindustrin. Den är skapad tillsammans med konstnären och musikern Katrin Helga Andérsdóttir. Vi ser fram emot att se vad duon bakom märket ska hitta på härnäst.

” USEE STUDIO Reykjavík based design studio (Designers Halla Hákonardóttir + Helga Björg Kjerúlf), presents its thoughts with a new song & music video loaded with rhymes, humor, irony and exaggerations. USEE STUDIO engages in current crisis within fashion industry such as violations of human rights and environmental pollution.”

 

                                                                  Klicka på bilden för att se videon:)

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *