Bubblande äppelmust

Nu lanserar GodDryck en alkoholfri mousserande äppelmust på enbart svenska äpplen. Som alltid med GodDryck går all vinst till välgörenhet.

GodDryck No 3

GodDryck fortsätter sin serie av alkoholfria premiumdrycker och lanserar en mousserande äppelmust med autentisk smak av äppellandet Sverige. Drycken har balanserad och tydlig äppelsmak och små pigga bubblor vilket gör att den passar perfekt som sällskapsdryck, till sallader och rätter med kyckling.

– Sverige är ett äppelland i absolut världsklass och vi vill med vår GodDryck No 3 bidra till att vi, i Sverige, börjar ta fram era produkter som speglar detta, säger Peter Roland, VD GodDryck.

– Själva tekniken för att kolsyra musten har hämtas från Normandie i Frankrike. Det är en hel vetenskap i sig och för oss är det viktigt att metoden ger små och pigga bubblor, vilket lyfter musten till nya höjder. Även om tekniken kommer från Frankrike så har det varit viktigt att inte efterlikna deras mousserande äppelmuster utan istället hitta en egen svensk stil. Vi har använt äppelsorterna Aroma och Frida för att skapa en balanserad och tydlig äppelsmak, fortsätter Peter Roland, VD GodDryck.

GODDRYCK NO 3 MOUSSERANDE ÄPPELMUST

En mousserande äppelmust på svenska äpplen som kallpressats på gammeldags vis. Balanserad och tydlig äppelsmak med små och pigga bubblor. Passar perfekt som aperitif, sällskapsdryck, till sallader och rätter med kyckling.

GodDryck No 3 Mousserande Äppelmust säljs på delitea.se och Cajsa Warg. Pris 49 kr, 375 ml.

GodDryck ägs av stiftelsen GoodCause och har inget privat vinstintresse utan syftet är att generera pengar till bolagets sex välgörenhetspartners som är Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS-Barnbyar.

More from The waves we make

3 inspiratörer för hållbart mode

Suzanne Suzanne Smulders driver och var med och startade klädbiblioteket “LENA the fashion...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *