#dagenslagning med Jennie Dahlén

Jennie Dahlén som är skribent under bloggen TRÅD här på the waves drar jag igång vårens första lagningskurs tillsammans med  Friday lab. Jennie jobbar med engagemang på Stockholms Stadsmission, skriver, föreläser och håller workshops om hållbart mode och hållbar affärsutveckling. Hon är också författare till boken Slow Fashion – din guide till smart och hållbart mode.

Jennie om kursen:

Under fyra veckor lär du dig olika lagningstekniker och tillsammans hittar vi hållbara vanor för att få in lagningen i din vardag.

Under kursen får du möjlighet att testa olika tekniker för att förlänga livslängden på dina plagg. Vi löser problem som hål, fläckar, (för)slitningar med mera genom olika lagningstekniker som till exempel applikation, sashiko, stoppning, tovning och maskstygn.

Du får enkla videor och beskrivningar med de olika teknikerna, inspiration och praktiska utmaningar att själv laga och visa upp under kursens gång. Vi ses också på Zoom och hjälps åt med våra lagningsutmaningar. Målet är att laga lite varje dag – #dagenslagning.

More from The waves we make

ARKTIS TAR PLATS PÅ NORDISKA MUSEET

I Arktis har människor levt i tusentals år. Idag möter denna del...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *