Hej på er! Nu var det ett bra tag sen det blev ett inlägg här. Ber om ursäkt för det. Första jobbveckan är till ända och det har varit riktigt kul men jag har slocknat tidigt om kvällarna. Det är lite nya rutiner att komma in i och jag får se till att planera bloggandet lite mer eftersom det är för mörkt för att fota när jag väl kommer hem. Just nu njuter jag i fulla drag av min första lediga helg. Okej, helt ledig är jag inte för jag ska formatera färdigt ex-jobbet men jag tänkte offra min lördagkväll och jobba med det nu.
Den här söta lilla taxen budade jag hem på tradera för några veckor sedan. Jag och Johan är både väldigt svaga för taxar så då tycker jag att dom gör sig bra i inredningen här hemma. En riktig lite strävhårig tax skulle jag gäääärna ha men Johan drar allergi-kortet varje gång den diskussionen tas upp. Svårt att argumentera mot tyvärr. Så jag får helt enkelt hitta småttingar som den här så länge. Är det någon som sett en sån här tax tidigare och vet var den kommer från?
FIN KVÄLL!