Hanna_wendelbo

Idag bjuds det på 3 x rosa här på de något sömniga bloggen. Det första, dagen till ära, är en så kraftfull bild som jag såg inne hos duktiga Hanna Wendelbo.

Food_pharmacy

Det andra är den här boken, Food Pharmacy, som jag länge varit nyfiken på. I ärlighetens namn så är magen inte på topp i och med den pågående graviditeten. Järntabletter, sötsug och konstiga cravings gör sitt. När lilla bebisen är här tänkte jag försöka ta tag i det här på allvar och se om magen vill må lite bättre. Just nu finns den på bokrean och då passade jag på att slå till!

RODEBJER_OLYMPIA_CHIFFON_CANBERRY_FRONT_2

Det tredje rosa för dagen är den här klänningen från Rodebjer som jag förälskade mig i när de la upp en bild på den idag. Jag tror inte att jag köpt ett enda klädesplagg (förutom ett par mammabyxor) sen jag blev gravid. Det har inte känts riktigt aktuellt, så att säga. Men att få klä upp sig i denna när bebisen är här (och jag förhoppningsvis gått tillbaka till en lite mindre storlek) i sommar vore rena drömmen!