5 tips på nya vanor

 

 

1. Hållbar livsstil.

28826187960_a027042ea7_k

Think Organic som inspirerar oss till att leva mer hållbart och miljövänligt ger här sina 3 bästa tips på hur du kan göra. 

2. En hållbar garderob. 

tipsforhallbar

Har du också kaos i din garderob? Börja nya året med att ordna en hållbar och snygg garderob med enbart plagg som du gillar och trivs i. Här är 5 tips på att skapa en hållbar garderob.  Glöm inte att ta fram nål och tråd om du vill förnya ett plagg eller laga något som gått sönder. Här får du instruktioner på hur du kan sy sashiko.

3. Ta tillvara. 

buljong1

Släng inte lökskal, äppelskal eller purjolöksblast utan ta tillvara på det genom att göra en egen buljong eller kanske använda det som färg. Kolla här hur du kan göra.  Hur mycket mat kastar vi egentligen? Läs the waves intervju med Mattias som under ett år dokumenterar all mat han kastar.

4. Slow living.

babes_in_boyland-the_waves_we_make-1-5
Sakta ner tempot, reflektera, lev i nuet.. Den kreativa duon Babes in Boyland ger sina 3 bästa tips för SLOW LIVING.

 

5. Återbruka. 

6-plant-hanger

Istället för att köpa nytt, så ta en titt på vilka prylar du har runt omkring dig. Kanske har du något som du har tröttnat på eller som har gått sönder. Låt fantasin flöda och skapa och skapat något nytt och unikt. Genom att återbruka de saker vi har omkring oss så minskar vi inte bara på vår konsumtion utan vi ökar också livslängden och kvalitén på sakerna. Här får du 24 tips på återbruk. 

 

 

More from The waves we make

Layered x Linda Ring

Layered x Linda Ring har släppt en kollektion av handgjorda filtar som...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *