The waves tipsar om radioinslaget “Lappa och laga”

lappa

 

Att vi köper för mycket för att det ska vara bra för miljön är inget nytt. Men lösningar i form av pekpinnar om vad vi ska göra istället är trista menar skräddaren och författaren Kerstin Neumüller som är aktuell med boken ”Lappat och lagat”. Hon vill istället damma av en gammal husmorstradition, lagning av gamla plagg, och göra det till någonting lätt och lustfyllt. Hör hur man räddar älsklingsplagget, och blir en mer aktiv konsument, genom att plocka upp nål och tråd.

Lyssna på Plånbokens avsnitt “lappa och laga”på SR här.  

 

The waves intervju med Kerstin om hennes och Douglas bok Indigo  

Så syr du sashiko

Färga med indigo 

More from The waves we make

Niki på Martinique

Niki Sjölund har arbetat som kock i Stockholm men har de senaste...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *