3 vaser i vår

Nu är när våren är här vill man ju bara släppa loss kreativiteten och designa en fräsch vårbukett som lyfter både hem och humör. Här tipsar vi om 3 vaser gjorda av återvunnet glas.

aterbruk

1. Liten lättplacerad vas som gör sig bra i grupp. Perfekt till t.ex. småblommor eller sticklingar. Varierar i höjd och bredd. Finns i två storlekar. De mindre har en höjd på ca 7-9 cm, de större ca 10-12 cm. Pris: från 150 kronor, Återbrukshyttan.

 

housedoc

2. Denna glasflaska från House Doctor är utmärkt att använda som vas. Denna Bottle vas är 46 cm hög och kan därför användas som både golvvas och bordsvas. Då vasen är gjord i 100% återvunnet glas kan det finnas mindre bubblor och oregelbundna ytor i glaset. Detta medför att varje vas är unik.  Storlek: Diameter 26 cm, Höjd 46 cm – Kapacitet: 12 liter – Skötselråd: Skölj vasen med varmt vatten. Pris: 550 kronor, House Doctor. 

 

granitvas

3. Vas/kruka tillverkad av återvunnet returglas. Ojämnheter och färgskiftningar blir en del av charmen hos denna vas som kan användas till större krukväxter eller blombuketter. Storlek: 30×18 cm. Pris: 229 kronor, Granit

More from The waves we make

Beckmansstudenter skapar hållbar inredning.

  Konsumtionskritisk pall Den konsumtionskritiska pallen Is there a heaven for jeans...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *