Interlude – Beckmans Designhögskola på Stockholm Furniture Fair 2023

Beckmans Designhögskola visar sex designsamarbeten på Stockholm Furniture Fair 7-11 februari.
För sjätte året i rad samarbetar avgångsstudenterna på formprogrammet vid Beckmans Designhögskola med svensk möbelindustri.

Projektet Interlude berör inkluderande design, lokal produktion, genomtänkta och varsamt bearbetade detaljer samt ett medvetet nyttjande av materialen. Studenterna uppvisar en omsorg, både om individ och miljö, och ett intresse för vår samtid. Kanske skymtas en längtan efter det bestående, ursprungliga, enkla och ärliga i en alltmer orolig värld.

– Vi är otroligt tacksamma över samarbetet med några av Sveriges främsta möbelproducenter. Med sin professionalitet, sitt kunnande och sin generositet har de gett studenterna en ovärderlig inblick i hur ett designarbete kan gå till, säger Morgan Rudberg, kursansvarig vid formprogrammet.

More from The waves we make

Tarte au fromage

Tarte au fromage är en söt variant av ostpaj som passar som...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *