MINI RODINI LANSERAR HOME

En textilkollektion med sängkläder och gardiner för hela familjen tillverkad i 100% ekologiska och återvunna material.


För hösten 2023 har Cassandra Rhodin, grundare och kreativ ledare, designat en hemkollektion för hela familjen inspirerad av decadent och excentriskt styling kombinerat med en twist av glamour och romantik. Kollektionen innehåller eleganta sängkläder, överkast, gardiner och lite pyjamasar och är
tillverkad i 100% ekologiska och återvunna material.


Sängkläderna är gjorda i lyxig satin GOTS-certifierad bomull av högsta kvalitet och kommer i ett unikt utbud av prints som adderar en personlig touch till hemmet. Printpaletten är vald för att vara snygg på egen hand och lika enkel att mixa och matcha med varandra för en mer excentrisk look.
Cassandra har använt några av hennes mest älskade prints som Leopard, Violas och en lyxig djupt grön färg. Det finns även ett överkast i sammet med leopard på ena sidan och leopard på andra som adderar stil och personlighet till sovrummet.

“Jag älskar leopard, det är både punk och flott. Väldigt Jackie Kennedy. Det matchar alla inredningsstilar och är en sån klassiker“ /Cassandra

Alla sängkläder är gjorda i vävd satin GOTS-certifierad bomull med ett sidenmatt lyster som både är vackert att se på och mjuk mot huden. Det finns även stora mjuka fleecefiltar med vackra mönster och kura in sig i kylan samt Strawberry och Spiritual Moon lakan och även gulliga pyjamasar för de minsta.
Hela kollektionen är tillverkad i 100% ekologiska och återvunna material i hög kvalitet och fri från farliga kemikalier som är vanliga i massproducerade sängkläder.

Du hittar produkterna på Mini Rodini HOME


Layered x Linda Ring

E.T. phone home

More from The waves we make

Whats on. Tips vecka 9.

  The waves we make bjuder in till Stickling-och fröbytar AW tillsammans...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *