För några veckor sedan var vi i Stockholm och träffade alla fina bloggare på The Waves We Make och bästa Helena Johnzon Dahl som är grundare för portalen. Vi snackade om allt möjligt, åt supernice mat på Koloni Telefonplan och fick en perfekt liten present som vi nu har tagit hand om!

image

image

Paketet innehöll frön från körsbärstomater och chili som nu åkt ner i jorden. Plantorna kommer att hamna på Klädoteket som har en härlig eftermiddagssol (förhoppningsvis räcker det!). Kanske blir Spenat i stan helt galna nu när de ser hur vi planterat 😉

Förutom de gamla glasburkarna vi använt så har vi hittat lerkrukor och lampskärmar som blivit krukstativ på second hand butiker. Himla festligt att få krukorna i lite olika höjd med hjälp av gamla lampskärmar. DIY!

image

image

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *