Marikas skogsträdgård

I boken Min skogsträdgård tipsar Marika Delin bland annat om de bästa skogsväxterna, hur du skapar perennängar på hustak, vilka hönsraser som värper blå ägg och hur naturmaterial lämpar sig för att bygga med i trädgården.

Marikas trädgård har blivit en visningsträdgård dit intresserade söker sig för att få inspiration och den fungerar också som ett experimentfält i hennes arbete som trädgårdsformgivare. Boken bidrar till en mer hållbar trädgårdsstil och visar hur du gör för att hitta ett mjukare och mer naturnära uttryck i din trädgård.

Marika Delin är trädgårdsformgivare med stort intresse för växter, djur och miljö. Tillsammans med sin man, keramikern Calle Forsberg, har hon byggt ett ovanligt hus som smyger på en ås i Kummelnäs utanför Stockholm med stor trädgård och en keramikverkstad.

Här hittar du Marikas hemsida och instagram.


Läs the waves intervju med Alva och Anders bakom boken Modern självhushållning

The waves intervju med Elin Unnes

Här hittar du fler odlingstips på The waves we make 

More from The waves we make

SM i fågelholk – rösta på din favorit!

Nu är det dags att utse årets vinnare av fågelholkstävlingen på Naturskyddsföreningen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *