Ranunkler

Vackra vita ranunkler inhandlades i lördags tillsammans med de vårliga tulpanerna.

God eftermiddag! Hur har ni det ute i stugorna? Själv är jag rätt trött efter första dagen i skolan även om det förmodligen berodde på att jag inte sov många timmar i natt. Det är problemet med jetlag när man kommer från väster, man är ju inte trött på kvällarna!

Efter skolan blev det fika och sen en sväng på stan där jag spanade i flertalet av favoritbutikerna, lite smått och gott inhandlades också. Nu ska jag ta och titta in hos er och sen blir det till att laga middag. På menyn ikväll står tacos (det har vi längtat efter!) och sen blir det filmkväll med massor av svenskt plockgodis. Imorgon är jag ledig och då lutar det nog åt ett besök i Sigtuna.

Ha en riktigt trevlig kväll!

Inga kommentarer

 • Love love love dessa underbara blommor! Så fina bilder med:) Jag var och köpte ett litet Myrten-träd efter jobbet, fiiint:D Men inga ranunklar i sikte där dock:(

  Sigtuna verkar supermysigt, dit skulle jag verkligen vilja åka någon gång! Är lite nyfiken på vad du inhandlade idag också?

  Bilder på bordet kommer, jag var i färgbutiken idag och inhandlade diverse sandpapper, penslar, roller och färg så imorgon ska jag sätta igång tänkte jag:) Och stolarna blev klassiska vita (kopior ju, hutlöst dyrt som det är ändå när man köper 6 st)

  Hoppas ni har en riktigt mysig kväll! Tacos och smågodis tackar man ju inte nej till:)

  KRAM på dig!

 • Hej! Kan tänka att ni är trötta, men härligt ändå att vara hemma? 🙂

  Okej, tack för svaret. Ett utav mål undre året är att få mer kunskap kring fotografering så tänkte om det var någon speciellt inställning i kameran eller så 🙂 Ha en fiiin kväll och gud så gott med godis! Kram/Jenny

 • Härliga vita ranunkler!! Vill också ha 🙂 Åh tacos är standard här hemma på fredagar 😉

  Ha en härlig kväll!

  Kram Linda

 • Så fina bilder på vackra blommor 🙂

  Skönt att komma igång i vardagen igen, men det trista efter man varit ute och rest är ju jetlagen, tycker det brukar ta några dagar innan man hamnat rätt i dygnet. Hoppas ni har en mysig kväll och att du får sova gott och naturligtvis att det blir ett trevligt besök i Sigtuna imorgon!

  Kramar Bella

 • Hej Maria! Jag hittade nyss hit till din blogg (vet inte riktigt hur jag hamnade här). Den är så mysig och fin. Adressen ligger nu bland mina favoriter och jag ser fram emot nästa inlägg 🙂 Hoppas du har en skön ledig dag!

 • Har följt er fantastiska resa även om jag inte sagt så mycket! Men jag kan inte hjälpa att vara lite avis på er som flytt undan det värsta av vintern och fått upleva så mycket. Hoppas att ni snart finner er tillrätta, med tiden och allt! 🙂

 • Sååå fina blommor, och fina bilder så klart:)

  Hoppas du kommer ikapp din jetlag snart!

  Tack för lyckönskningarna till bröllopet, ska bli superkul. Och lite konstigt att byta efternamn…!

  Ha det gott, stor kram Therese

 • Tokfina ranukler! Kul att du är hemma igen så att vi får njuta av dina fina bilder och inlägg.

  Hoppas ni snart är ute ur jetlagen, det kan vara besvärligt.

  Kramar / Kristina

Kommentering är stängd.