Rosenkvarts

Av en tandlös liten gumma på ön Bequia i Västindien köpte jag detta vackra halsband. Jag är svag för de puderrosa tonerna hos rosenkvarts tillsammans med detaljerna i tenn.  Det är lite för kort för att ha som halsband, enligt min smak, men passar perfekt som armband.


Idag har det varit en lugn dag. Jag har känt mig trött trots en ganska god natts sömn. Jag promenerade runt i förorten och besökte secondhand affärerna i jakt på vita små vaser. Besökte centrum och fyndade i en affär som hade utförsäljning. När J åkte till jobbet följde jag med för att strosa runt ett tag i mysiga Sigtuna. Köpte med mig favoriten pain au chocolat från bästa caféet RC för att uppmuntra mig själv att börja plugga ikväll. Nu ska det lagas lite middag för det kurrar i magen!

Ha en fin tisdagskväll!

Inga kommentarer

 • Härliga bilder i härliga färger! Gör ju själv smycken 🙂 Låter som du haft en riktigt go dag och hoppas du fick med dig ngt fint från utf.

  Kram Linda

 • Hej!

  Vackert…milt rosa är en så skön och behaglig färg, sen är det alltid extra att ha minnen bakom en grej…

  Vad du är duktig som pluggar, jag har saker jag också borde plugga in…trots jobbet så att säga…

  Trevlig onsdag!

  Kram Mariette

 • Tack själv för din underbara blogg! *Love*
  Blev helt till mig då jag läser om att du också varit till Bequia! Just på samma resa som jag skrev om;) så besökte vi många öar och Bequia var nästan favoriten – där fick vi många vänner:)

  Lämnade och fundera på er kapten – kommer du ihåg namnet? Eller båten?

  Världen är så liten.. och så stor, så stor på samma gång:)

  Med Sol, Malena

Kommentering är stängd.