Chocolate chip lavender cookies

Riktigt mörka chocolate chip lavender cookies. Mums!

Hej och hå, att man kan vara så här trött!? Jag skyller på att jag inte är van vid mörkret. Idag blev det därför återigen en seg dag. Jag bakade väldigt goda chocolate chip lavender cookies och tappade dem i golvet när jag skulle fota. Jaja, sånt är livet. Lite städning fick det lov att bli eftersom det låg kaksmulor över hela golvet och när dammsugaren likaså var framme tar det ju inte så lång tid att köra igenom hela lägenheten. Efter en önskan från J har jag även kokat risgrynsgröt så det får nog bli det till kvällsfikat. Nu ska jag se om jag kan få någonting i pluggväg gjort…….

Flera av de bloggar jag brukar läsa har försvunnit eller lösenordsskyddats under tiden vi varit borta. Jag har nog inte riktigt hunnit med men om ni fortfarande läser så ska ni veta att jag tycker det är tråkigt att ha förlorat er som inspirationskällor och skulle gärna fortsätta läsa om jag får!?

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.