Ibland har man tur!

Snart i en brevlåda nära mig! Woho!

Ja ibland måste man ha lite tur också. Jag fullkomligt ÄLSKAR Therese Sennerholts grafiska tryck men de ligger liiite över min budget. Därför blev jag så glad när jag läste att man kunde köpa dem i postcard-storlek (till ett mer överkomligt pris för mig). Tyvärr var det ju slut, allihopa, men av någon anledning gick jag ändå in idag igen bara för att dubbelkolla. Tur att jag gjorde det för då fanns de “in stock” igen! Lycka! Nu är dom på väg till en brevlåda nära mig!!

Inga kommentarer

 • Hej! Och välkomna hem till förorten, ni verkar ha haft det toppen ute i världen.

  Jag hittade också den fina kudden nere på Carmen idag, perfekt att ha bakom ryggen när man behöver extra mjukt. Man kan göra riktigt fina fynd där ibland faktiskt.

  Härtligt med de häftiga trycken, ibland har man turen på sin sida 🙂

  Jag har varit tvungen att låsa min blogg nu men om du vill så får du gärna en inbjudan:)

  Ha en fin helg!/Anna

 • Hej Anna,

  Tack, ju det har varit riktigt bra. En häftig upplevelse!

  Så kul! Jo jag gillar den och sen var det ju ett riktigt bra pris för Gripsholm. Tyvärr var ju tulpanerna dyra igen på Willys….

  Jag vill jättegärna fortsätta läsa din blogg. Jag vet inte riktigt hur det fungerar med inbjudan men du får gärna maila till mariaem@kth.se .

  Ha en riktigt fin helg!

 • Wiho, så himla snygga ju! Vilken tur du hade:) Jag vill fortfarande göra egna, nåt att ta tag i känner jag!

  Jo men du, jag har letat halvt ihjäl mig efter stolarna..men till slut så! De finns på Nordik, (det har ni i Sthlm va?) Heter Sala och kostar 895 kr styck.

  Letar ni lägenhet nu? Vad spännande!! Jo men vi hade ju värsta turen, sen handlar det ju om var i landet man bor. Den här lägenheten hade ju kostat hur mkt som helst i en större stad, vi betalar inte mkt mer än vad vi gjorde för vår 3:a i Lkpg. Finns väldigt mycket fina gamla hus här i min nya lilla stad:)

  Ja nu är det HELG!!! Äntligen! Har haft en riktigt jobbig vecka så då är det extra skönt. Har du några roliga planer?

  Massa kramar!

 • Det blev int så mycket mer än blöjor och torskfilé på willys, lagomt lyxigt på en fredag:)

  Ja det är hemskt med människor som denna, speciellt när de finns i ens "närhet", tur att man kan begränsa åtkomsten till ens liv lite iallafall.

  Hoppas du har en fin helg!//Anna

 • Vilka beställde du? :)Tack vare dig så lyckades jag också få hem ett par av dem, hade tänkt göra en fotovägg här hemma 🙂 Hoppas allt är bra med er i Sthlm! Kramar från Piteå!

Kommentering är stängd.