Kusmi thé, en favorit här hemma. Nya burken Bouquet of Flowers N°108 hamnar definitivt på topplistan!

Vilken underbar söndag vi har här i förorten! Strålande sol! Jag sitter med en stor kopp thé och förbereder mig för att gå ut på en långpromenad. Gårdagen bjöd på en mysig tjejkväll med middag, morotskakebak och prat in på småtimmarna. Tack fina ni! Senare idag ska jag ta och läsa alla mattidningar som trillat in under tiden vi varit borta. Jag suktar efter matinspiration och längtar efter att ställa mig i köket så det gäller att passa på så länge den känslan finns kvar!

Ha en riktigt mysig söndag!

Inga kommentarer

 • Hej! Vilken timing, klickar in mig till din blogg precis när du publicerat ett nytt inlägg. Ibland ska man ha tur! Vad roligt att se att du är hemma, har saknat dina fina inlägg? Av vad jag kan läsa har ni haft en underbar resa? Måste varit en kontrast att komma hem till kalla sverige 🙂

  Har faktiskt aldrig provar Kusmi tea. Vet inte varför det aldrig blivit av, jag som dricker så mycket te 🙂 Nu måste jag ju prova, vilken smak rekomenderar du?

  Ha en fortsatt härlig söndag! kram Linnéa

 • Tänk om jag kunde vara lite mer som du 🙂

  Du kommer aldrig att kunna läsa i något inlägg hos mig att jag längtar efter att ställa mig i köket, tyvärr. Matlagning är inte min starka sida. Det är min svaga sida.

  Ha en fin söndag.

 • Hej hej! Vad härligt det låter, här har vi minsann inte haft nån sol, däremot mer snö, bläää!

  Och jag har fortfarande inte köpt mig nån Kusmi-burk, men nu fick jag en påminnelse igen:)

  Åh, nästa helg kommer mina tjejer från skolan och hälsar på, du kanske har något bra tips vad jag kan bjuda på? 🙂 Tänkte jag skulle bläddra lite i mina tidningar men just nu tryter inspirationen på matlagningsfronten som du vet;)

  Stor kram till dig!

 • Kusmi thé är en stor favorit här med, speciellt karamellsmaken 🙂 Fin bild!!

  Ha en härlig Söndag!

  Kram Linda

Kommentering är stängd.