Söndagsbilden v.6

I veckan tog jag mig äntligen (!) till Moderna museet för att införskaffa Warhol citat! All is pretty fick det bli och den har nu fått ta över fjärilens plats,  fast bara tills vi hunnit till IKEA och införskaffat en till ram!
Jaha vänner, söndag igen. Det går fort när man har roligt. Igår utnyttjade vi den soliga dagen till max och åkte långfärdsskridskor i Sigtuna. J ville åka en liten sväng till så då passade jag på att strosa i affärerna och fynda kläder på 70 %. Jag älskar rea!! Till middag fick vi fint främmande och jag försökte och misslyckades återigen med att laga fondant (hur svårt ska det vara?). Trevligt var det i alla fall!
Idag blev den hjärtligt frukost innan J åkte iväg till jobbet. För min del blir det rapportskrivande och sen familjemiddag i stan på en japansk restaurang. Mys!
Hur har er helg varit?

Inga kommentarer

 • Hej!
  Jag undrar vad en sådan poster kostar?

  Går de att se på ngn hemsida tror du eller bara i deras fysiska butik?
  MVH Johanna

 • Hej Johanna!

  De går tyvärr bara att köpa i deras butik på plats och där kostar de 99 kr. Jag har inte hittat dem någon annan stans men de kanske dyker upp på Blocket eller Tradera om någon säljer. Annars finns de säkert kvar om du någon gång har vägarna förbi huvudstaden!

  Vänligen,
  Maria

 • Så snyggt!

  Min helg har varit fullspäckad med sociala aktiviteter och lite jobb. Den har alltså bara svischat förbi!

  Ha en fin söndagkväll! :)
  Kram Sofia

 • Wiho, guuu vad snygg den är! 😀 Undrar var jag ska hänga min.. hmm, bakom fåtöljen i vardagsrummet kanske, vi har ju soffan mot fönstren så det funkar ju inte:) Vi ska hem till Jönköping i helgen så då ska jag stanna till på IKEA och handla en massa ramar (till denna, vykorten och artprintsen jag tänkte beställa strax) Mycket tavlor för mig med nu märker jag:)

  Usch, det är alltid söndag, önskar verkligen att helgen var en dag längre, men jag har haft det så skönt denna helg så jag ska inte klaga:) Det låter som ni hunnit med en del, riktigt nyfiken på vad du fyndat! :) Hoppas skrivandet gick bra och att ni fick en riktigt god middag! Största kramen till dig!

 • Vilken härlig dag! Och 70 % rea, det är ju perfekt!

  Här har vi haft en lugn helg, med gäster igår och mest vila idag.

  Ha en skön söndagskväll!

  Kram Pernilla

 • Älskar Andy warhol-postersena (eh, hur säger man dte i plural…haha!), passar ju perfekt där i köket dessutom.

  Fint med korgen till vänster, vad är det som ligger i?

  Ha det gott, kram Therese

 • Det finns även ett Moderna Museet i Malmö med en liten orange shop som även säljer de fina citataffischerna! Om man nu inte bor nära Stockholm alltså :o) Fin blogg med fina bilder du tar Maria! Mvh Maria

Kommentering är stängd.