Onsdagsinspiration

   

Skön onsdagsinspiration från Sköna hem. Jag samlar inredningsdetaljer som aldrig förr och Hemnet besöks dagligen (flertalet gånger). Mäklaren var här i måndags så nu är bollen i rullning på allvar. Spännande! Nu hoppas i vi bara på att vi hittar en lägenhet som passar oss.

Ha en fin onsdag!

Inga kommentarer

 • Blir virkelig inspirert av dette her. Liker!!
  Må ellers si at jeg liker bloggen din som jeg har fulgt med på litt nå, veldig mange fine bilder!

 • Vilka härliga bilder! Precis som du så besöker jag hemnet dagligen, flera gånger om dagen. Vi letar också ny bostad. Ganska så intensivt.

  Vi har tagit en chansning. Mäklaren kommer hit och fotograferar snart och vi ska lägga ut huset till försäljning. Hoppas bara vi hittar vårt hus snart… vårt nya hem.

  Hoppas ni hittar ert nya hem också snart.

  Kram från Lotta

 • avis avis såå avis.. vi vill med flytta! men får nog vänta några månader till så examen är över och vi vet vad de blir av våra liv(oj så allvarligt haha) men det hade varit så kul att få se er flyttning här så jag ska ändå hålla tummarna för er! 🙂 Kram!!

 • Ååh, spännande 🙂 Håller alla tummar för att ni hittar drömlägenheten och att försäljningen går bra!!

  Kramar Bella

 • Åh, vad spännande! Sååå himla kul att spana på Hemnet, ännu roligare att samla inspiration:) Jag samlar ockås på inspiration, min smabo är galen på alla högar av inredningstidningar… men jag tänker att ju mer jag samlar på mig, ju förr måste vi köpa större;) haha

  Lycka til och hoppas ni hittar det ni söker snart.

Kommentering är stängd.