Välkommen mars

Jag samlar på små glasvaser, de är perfekta att sätta blommor i när de börjar bli för trötta för stora vaser. Dessa inhandlas för en billig peng på secondhandbutiker.
Vårsolen och takdroppets månad är äntligen här, välkommen mars! 
Tusen tack för alla fina kommentarer om mitt Tisdagstema. De värmer! Välkommen hälsar jag även alla nya som hittat hit. Idag skiner solen här i förorten och jag håller på att kurera en envis huvudvärk. Igen. Blir en promenad lite senare för att förhoppningsvis hitta några fler söta små glasvaser i någon av de secondhandbutiker som förorten har att bjuda på. Nu tänker jag ta en till av de godaste bullarna (som bakades igen i fredags) för det tror jag utan tvekan är rätt medicin för huvudvärk!

Ha en riktigt fin onsdag!

8 Comments

 • Hejsan Maria!
  Roligt att du var gäst hos fabriken igår! Så himla fina bilder 🙂 Vacker bild idag med. Jag gör samma som dig och samlar på glasvaser.. Kram och ha en bra dag!!

 • Låter som en bra medicin! Helt rätt. Så fina dina små vaser är – det är verkligen vackert att blanda och sätta i grupp. Måste även passa på att säga att din tolkning på tisdagstemat var kanon och finfina bilder.
  Kram / Kristina

 • Väldigt fint med små glasvaser, ja =) och det är ruskigt skönt att vi nu har lämnat det värsta av vintern bakom oss…den var onekligen extra lång i år! Takdropp slipper vi här för det är barmark – saknas bara lite värme och sol =)

  Jag lovar att hålla er uppdaterade 🙂

  Ha en toppendag! Kram!

 • Fin fina små vaser som ju passar perfekt till för blommorna när de är för trötta för de stora vaserna 🙂

  Hoppas din huvudvärk gav med sig efter en promenad, lite span i second hand butiker och en god bulle!

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.