Sovrumsinspiration – af swedala

Jag frossar i sovrumsinspiration just nu. När vi flyttar ska jag se till att lägga lite extra omtanke på just sovrummet eftersom vårt nuvarande är ganska negligerat. Af swedala gör så otroligt vackra bäddsett, de skulle gärna få bli ett komplement i det nya. Min jakt på gamla lastpallar blev lyckad och det står två och väntar på att användas hos mamma och O på Gården. Jag tror dock inte att de ska få bli underrede hur snyggt det än ser ut på bilden. Under sängen ska det istället få bli förvaring med låga köksskåp efter inspiration av min fina vän Caroline.

Här hemma står en bulldeg på jäsning. Den medicinen fungerade så bra mot huvudvärken att jag måste se till att fylla upp förrådet lite. Dessutom får förorten fint besök idag och ingenting slår ju att bjuda på nybakade bullar!

Bilder: afswedala

Inga kommentarer

 • Åh så vackert! Vårt sovrum är ännu inte "färgigt", men det är dset väl aldrig.. Vill å andra sidan låta det ta den tid det tar och känna efter hur jag vill ha det.

  Låter också härligt med nybakade bullar! Barnen har redan länge tjatat på att vi ska baka bullar så kanske vi bakar under helgen.

  Kram, S

 • Förvaring under sängen är så bra att jag önskar det var jag som kom på det! Du får komma hem till oss och klämma 🙂

 • Ååh, vilka ljuvliga bilder på så fina sängkläder, skulle mer än gärna vilja ha dem i mitt sovrum också 🙂

  Hoppas du haft en bra dag

  Kramar Bella

 • Men vad mysigt!!! Jag vill också vara med er! :)) Titta in min blogg vad som hände igår :/ Kram vännen

 • Så fint! Jag frossar också för fullt inspriation till sovrummet. Längtar tills man får söttas igång! Smart det där med förvaring av skåp uinder s´ängen, man har madrassebn alltså på dem? Ha en fin helg! Kram Jenny

Kommentering är stängd.