Tentaplugg och anemoner

God morgon soliga torsdag!
Idag fick jag äntligen min sovmorgon även om klockan ringde kl 08.00. Tentaperioden är nu igång på allvar vilket betyder att helgen innebär plugg plugg och åter plugg. Några roliga saker skall dock ändå hinnas med. Idag hittar ni mig här vid matbordet i full gång med att få en överblick av vad som ska göras. Efter lunch blir det en promenad, i det förhoppningsvis lika fina vädret, ner till centrum för handling inför kvällens tjejmiddag. 
På Hötorget fanns det väldigt dåligt med anemoner. Jag har jagat vita nu i flera veckor men tillsist gav jag mig och dessa mörkrosa fick följa med hem. Jag måste säga att det blev riktigt fint! En härlig färgklick som ger energi mitt i allt pluggande.
Ha en fin torsdag kära läsare!

Inga kommentarer

 • Anemoner är så fina!

  Jag jobbar precis vid Hötorget och har letat efter just Anemoner i blomsterbutikerna runt omkring där, men de är antingen slut eller så har de inga. Har inte tänkt på att blomsterhandlarna på Hötorget faktiskt kan ha dem! Imorgon ska de inhandlas 🙂

  Lycka till med pluggandet!

 • Det där kortet hade nästan kunna varit tagit hos mig just nu. Magisteruppsatsplugg, rosa tulpaner och en Filippa K-mugg är en enda skillnaden. Heja oss pluggisar! 🙂 Lycka till och ha en bra dag. Kram!

 • Passade jättebra med den färgen till det vita! Ser ut att vara en väldigt fin och härlig plats att sitta och plugga vid!:-)

  ha en bra dag!

  kram pernilla

 • Åh, superfina var de ju!! Ser ut att ha en jättefin färg, inte alls som de konstiga jag hittat;)

  Stor lycka till med pluggandet nu (jag saknar det INTE) hehe:) En dag kvar sen ska jag njuta av helgen, igen!! Gud vad snabbt tiden går. Men jag kan säga att när man väl sitter där med 8-5 jobb så är helgen extra efterlängtad, man saknar de där lite oregelbundna tiderna när man kanske började eller slutade lite tidigare, nu hinner man inte något annat än jobbet på veckorna.

  Fast nu blir det zumba faktiskt, det får man ju se till att hinna med:D

  Stor kram till dig!

 • Vad härligt med en fin bukett. Det vill jag också kunna njuta av hemma hos mig. Kanske det får bli en tur till torget i Skärholmen imorgon 🙂

  Lycka till med pluggandet.

 • Vilken härlig färgklick 🙂 Så fina blommor!

  Hoppas du får en skön helg trots plugg och att du känner att få gjort det du behöver för skolan!

  Kramar Bella

 • Hejsan Maria!
  Idag säger de att våren står för dörren och solen skiner i skåne. Är dock ledsen för alla de stackars människorna i japan som inte har det lika bra. Tyckte de rosa anemonerna var jätte fina och tror nog att det är svårt att få tag i dme överallt för jag har inte sett dem någonstanns här nere än. Lycka till med tentaplugget! Kram!!

 • Herregud vad fint det är med anemoner ser jag nu. Får ta en sväng förbi hötorget i morgon och se vad man hittar.

  Hoppas du får en fin helg!

 • Anemoner är så fina, den färgen var verkligen fin. En lite färgklick. 🙂 Hoppas du får en härlig helg trots mycket plugg.

  KRAM

Kommentering är stängd.