Söndagsbilden v.11

Hej på er!
Redan söndag igen. Hu vad tiden springer fram. Imorgon drar en ny skolvecka igång och jag har fortfarande inte riktigt koll på vilka kurser jag ska läsa. Det står på min att göra lista för dagen.
Jag hade turen att vinna en fin bugbox med fjärilar från Hagendornhagen hos den fina butiken CanCan, tack! En av fjärilarna har nu fått sig en ram och pryder skrivbordet tillsammans med Therese Sennerholts fina tryck och min egen tavla. 
Det tråkigaste med helgerna är att det läggs ut några nya lägenheter på hemnet. Suck. Både jag och J går  bara och väntar på att vi ska hitta DEN så här hemma går pysslandet på sparlåga. Men jag/vi försöker ha tålamod (inte en av mina starkaste sidor) och nästa helg blir det ett besök på trädgårdsmässan med min fina mamma. Det ser jag fram emot!!
Njut av söndagen!

Inga kommentarer

 • Hej där söta du! Ja nu var det ett tag sen men jag hinner inte med tiden, och sen blev jag ordentligt sur när det kom massa snö igen, jag vill ju ha vår…NU!!!

  Vad fint du fixat med tavlorna, jag vill ha en fjäril till, tycker den blå är ljuvlig:)

  Hoppas ni hittar lägenheten snart, jag som själv har världens sämsta tålamod vet precis hur det är. Det är ju inget roligt alls att piffa när man ändå vet att man ska flytta. Jag fick precis veta att jag blir kvar i vår dröm till lägenhet i ett och ett halvt år till:)

  Förresten roligt att vi båda inhandlade vita anemoner till helgen, hehe:D

  Hoppas du njuter av kvällen och får en fin start på nya veckan! Största kramen!

 • Jättefina bilder! Påminner mig om att jag borde köpa ramar så att jag får ramat in mina tryck också…

  Hoppas d e n d ä r lägeneheten dyker upp snart. Vänta är otroligt jobbigt…

  kram / kristina

Kommentering är stängd.