Balkongstök

Hello!
Hur mår ni denna tisdag? Här i förorten kämpar solen mot envisa moln men för tillfället skiner den och värmer min rygg där jag sitter. Det blev inga ranunkler i går men en fin liten tulpanbukett som jag kompletterade med blåbärsris och så dessa vackra penséer. Det är ganska stora och härligt cremevita med mörklila mitt. 
Det är rätt stökigt på balkongen just nu men jag har inte riktigt ork att städa upp. Några frön har jag petat ner i jorden men resten får vänta så att de inte blir så rangliga. När jag klev ut nu på morgonen såg jag också antydan till små gröna strån som stack upp ur gräslökskrukan. Den måste ha överlevt den kalla vintern.
 J kom just hem med en korg fylld med ingredienser tills på torsdag, det är visst någon som fyller år då så han ska laga en lyxbrunch. 😉
Ha en fin tisdag!

Inga kommentarer

 • Vilken fantastisk blogg du har! Ska bli kul att få följa din fina blogg och tack så mycket för hjälp med färgval. Det verkar som att det lutar åt ljusgrått.

 • Härliga bilder som alltid 🙂
  Gissa om jag också blev paff när gräslöken började sticka upp ur en av pallkragarna där ute. Trodde inte att den skulle klara denna vintern. Men det är ju bara bra 😀

  Lyllos er som har sol idag. Här är det regnigt och inget kul alls. Hoppas det vänder till slutet av veckan 😀

 • Tittar in och njuter av dina vackra bilder!!! 🙂

  Är det du som fyller? …I sådana fall passar jag på att önska dig en riktigt fin och trivsam födelsedag!
  KRAM Maria

 • Caroline!

  Gulle dig! När du komme hem igen ska det ätas dumplings och promeneras så det står härliga till!

  Kram vännen

 • Underbara penséer!! Jag vill också fixa på balkongen..åhh vad sugen jag blev nu. Men..som du förstår är jag nästintill ruinerad resten av månaden, haha (självförvållat visserligen, att man ska vara så svag för fina saker- attans!)

  Jo men det blev den klassiska koftan i kortare modell med färgad rosett, om du vet. I grått. Så himla fin! Känner att det var lite farligt att bryta min mollyfria tillvaro för nu vill jag ha ALLT!!

  Hoppas ni hittar en lägenhet snart, vet precis hur det känns när man är inställd på att flytta.

  Jaha, så det är födelsedag på G, det får jag inte glömma då:)

  Nä nu är det mina ögonlock som är tunga. God natt! 😀

 • Åh, så mysigt du har det på din balkong! Jag gillar verkligen din stil, även om den är så olik min! Älskar att inspireras av andra!

  Kul att du svarade på mina frågor. Och nej, så vitt jag vet så har du inte lämnat någon kommentar tidigare, superkul att du gjorde det!

  Ha en skön kväll! 🙂

  Kram Dessi

 • Hej Maria!

  Härligt med balkongstök. Det borde jag också ta tag i framöver. Blev jättefint med den söta penséen.

  Tack för infomrationen om soffan. 🙂 Jag kikade in på företagets hemsida och deras möbler finns på flera olika ställen här i Göteborg. Letandet efter soffa fortgår.

  Ha en fin vecka!

Kommentering är stängd.