Estelle & Thild

God morgon!
Estelle & Thild är ett märke jag hållit ögonen på ett par år sedan jag läste om det i en tidning. Jag är på jakt efter att byta hud-och hårvårdserie och funderar nu på att prova denna. Den är ekologisk och består bara av naturliga produkter och växtextrakt, något som jag anser är väldigt viktigt. Har någon av er provat denna eller någon annan ekologisk serie som ni kan rekommendera?
Det har hänt så mycket i veckan att datorn och bloggen fått stå lite åt sidan. Både skola, lägenhetsvisning och en massa annat har stått på schemat och just nu befinner vi oss i norr där vi andas ren klar luft och lyssnar på tystnaden. Här blir det idag 30-års och 1-års kalas något som vi sett fram emot att fira.
Ha en riktig härlig helg kära ni!


10 Comments

 • Alltid spännande med nya skönhetsprodukter, ser ljuvligt ut. Tyvärr inte provat.

  Tack snälla för kommentaren hos mig älskar kakaoplanschen så den kan varmt rekommenderas. Var i Sthlm härom veckan å till Moderna museét för att inhandla All is Pretty inspirerad av dig. Plockade åt mig I like boring things oxå när jag ändå höll på. 😉 Nu väntar placering här hemma men jag har några idéer på lut!

  Ha en fortsatt skön helg! Kram Anna

 • Tack så hemskt mycket söta maria!:) det var roligt att fotografera bebis.. måste göras snart igen! jag håller med dig.. man blir "Frestad" om man nu ens kan använda det ordet. Dock dröjer de nog några år till innan vi skaffar barn. Så länge är jag knäpp och petar in några babykläder längst in i min garderob där ingen kan se dem. Sambon sa "du kan väl åtminstone köpa kläder som är lite mer unisex" vadå unisex? man ska inte vara så trammsig..:) Kram och ha en fin söndag!!

 • En vän till mig använder dem och är nöjd. 🙂 Jag funderar också på att byta och organiskt känns ju helt rätt då. Ha en skön söndag! Kram Karin

 • Fandt bloggen din via en anden! Så hyggelig og inspirende den er. Har lagt mig, som fast følger, så kigger snart forbi igen!
  God påske til dig og dine / Tina

 • Jag har fått tips av en hudterapeut att använda dessa produkter, har inte köpt än men så snart min gamla (weleda)är slut ska jag prova dessa! Vet några som använder och de är supernöjda!

 • Jag är också sugen på att testa någon ny. Dessa är väldigt lockande med sina snygga förpackningar,det är viktigt. Det låter i tidigare kommentarer som om de kan vara värda att testa. Jag tror faktiskt jag ska ge mig ut idag och se om jag hittar den.
  Hoppas du får provat på att baka macarons. Jag har hört att det är bra att baka när man pluggar mycket för då får ena hjärnhalvan(plugghjärnan) vila ett tag 🙂
  Hoppas ni hade en trevlig helg där borta i norr!
  Kram

 • Har inte provat produkterna, men det är alltid kul att prova nytt! Ska bli intressant att höra vad du tycker om dem efter att ha provat, om du gör det 🙂

  Hoppas du haft en toppenhelg i norr

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.