visning

Sköna söndag!
Ett stort grattis till alla ni fina mammor idag! Hoppas ni blir ompysslade och bortskämda. 
Här hemma har vi haft visning av lägenheten, otroligt spännande! Jag var påväg till Hötorget i fredags för att köpa blommor men sen slog det mig att hela skogen ju är full så varför lägga onödiga pengar när man kan plocka själv? I morse gav jag mig således ut och plockade underbara liljekonvaljer och en stor bukett med syren och hundkex. Behöver jag säga att det doftar underbar här hemma nu?

Jag är fortfarande slut i kroppen efter den här perioden men på promenaden under visningen kände jag hur energin kom krypandes. Solen sken och jag hittade rabarber på mig hemliga rabarberställe. Av dem ska det nu bli en rabarberkaka hade jag tänkt, måste bara trampa ner och införskaffa lite fler ägg.
En fortsatt skön söndag önskar jag er!

Inga kommentarer

 • Instämmer! Det är helt underbart att kunna gå ut i naturen och plocka blommor att placera i hemmet. Liljekonvaljer är en av mina favoritblommor.

  Kram Daniela

 • Hoppas att det gick bra på visningen. Alltid härligt med fina blommor, och absolut det bästa som kan möta visningssugna. Det ger verkligen en skönt stämningen till inredningen.

  Ha det gott!

 • Hej söta du! Så fint med alla blommor! Älskar liljekonvalj, och syrener, doftar ljuvligt:)

  Jag vill också ha energi, men du vet kanske hur det kan vara när man har mycket att tänkta på, jag känner mig ganska trist för tillfället jag, hehe. Rabarber fick jag massor i veckan som jag frös in och glömde helt bort att jag tänkt göra både paj och kräm till helgen. Så kan det gå, haha.

  Nähä, dags för taco-night, wiii:D Hoppas du njutit av en skön helg ( och riktigt än är den inte slut) Kramar till dig!

 • Hoppas det gick bra på visningen! och det blev ju suveränt vackert med blommorna direkt från naturen. Ibland gör man saker på rutin och glömmer bort vad som finns utanför dörren.
  Sköt om dig nu och hoppas att krafterna kommer tillbaka till dig.
  Kram
  Helena

 • Det är lite läskigt med visning. Att ha främmande människor trampandes runt i ens hem. Hoppas dte gick bra för er.

  Ha det fint

 • Hej 🙂 mmm, det ser jätte jätte jätte fint ut. Javisst, det är mycket bättre att plocka blommor ute än att köpa just den här årstiden. =D

  Får jag låna en bild av dig och skriva att vi sågs på en pizzeria? Hihihi 😉

  Jag länkar såklart och skriver att du är fotograf. 🙂

  kram Madde

Kommentering är stängd.