mitt hjärta

Detta vackra betonghjärtat förälskade jag mig i för ett bra tag sen och under de tuffa pluggveckorna fick det agera morot. Jag bestämde mig för att köpa det till mig själv då alla tentor var skrivna och rapporter inlämnade. I veckan kom det äntligen. Betonghjärtat är designat av Tove Adman och finns att köpa i rädda barnens webshop för den som undrar. 
Nu ska jag bege mig mot stan för fika med fina tjejer. Ikväll ska jag och J grilla egna hamburgare med hemmagjort cole slaw, jag hittade nämligen färsk vitkål när jag veckohandlade. Mums! Fredagsmys med en stor godiskål, glass och färska jordgubbar väntar sen.

HAPPY FRIDAY!Inga kommentarer

 • Det är så himla fint det hjärtat. Bra köp!! Har själv funderat på ett sådant, men aldrig kommit för mej att köpa det. Men nästa gång jag behöver en morot, så får det nog bli detta hjärta 🙂

  Ha en mysig helg!!

 • Fint och annorlunda hjärta!
  Jag funderar faktiskt på Tove Admans betonglampor till huset. Gillar dem, men vet inte riktigt var de skulle passa!

  Ha en fantastiskt fin dag! Kram.

 • Bra att ha något som morot. Och det hjärtat var ju helt underbart, precis som allt annat Tove Adman gör.
  Hoppas att hamburgaren smakade!

  Kram, Jenny

 • Visst är det bra att ha små morötter i livet att locka sig själv med. Jag pluggade i 5 år och hade hela tiden små belöningar på vägen när jag avslutat något. Det blir lite roligare och lättare då! Ha en fortsatt skön vecka, Mvh Ida

 • Åh älskar hjärtat! Har det jag med, fick det av min svärmor för några år sedan och det finns alltid plats att ha det framme! Tove Adman har en stooor plats i våra hjärtan och tar stoor plats i vårt hus! : D
  Hoppas du har det bra i sommarvärmen! Kram Anna

Kommentering är stängd.