svalka

Puh vilken värme! 
Egentligen är nog stranden det rätta stället att befinna sig på idag men det tar emot att sätta sig på cykeln och trampa dit i denna hetta. Istället svalkar jag mig i skuggan på balkongen med Jack Johnson i öronen,  senaste numret av ELLE interiör, svenska jordgubbar och iskallt vatten. Det finns en hel del inspirerande reportage i tidningen och jag längtar och längtar tills jag får börja med lägenheten. Bara dryga två veckor kvar nu.
Njut av sommaren vänner!

Inga kommentarer

 • oj va det såg gott ut med jordgubbar!! vi åt det häromdagen och det är verkligen alltid så mycket godare än man minns det från ifjol 🙂 kram Johanna

 • Mums – jordbær er fantastiske!
  Et super godt billede – en rigtig fin blog du har 🙂
  God pinse //Tina

 • Hej.. Men tack detsamma!
  Oj! har ni det så varmt idag.. vi har mest mulet här. Jag förstår att du längtar till ert nya nu. Är ju så roligt att byta boende..

  He det fint!

  KRAM

 • Ett perfekt sätt att spendera en varm dag på. Det där numret får jag se till att läsa. 🙂 Ha en bra sönag!

  Kram Karin

 • Fin bild du tagit, fräscht och gott det ser ut med jordgubbar, det är verkligen något av de bästa med sommaren!

  Har förstått att vi här på Västkusten inte alls haft lika fint och varmt väder senaste veckan jämför med andra delar av landet, njut av värmen vännen och kul att du snart ska få börja med lägenheten!

  Kramar Bella

 • Vi håller på kolla helger & det finns bara en som fungerar att åka till Sthlm. Och det är helgen efter midsommar 1-3 el 5:e juli, sen får jag inte flyga mer & jag kommer inte vilja sätta mig på ett tåg eller i bil :)) Men vi har inte bestämt oss om vi ska åka el ej….hur har ni det den helgen? Kram!

 • Så spännande!! ligger den nya lägenheten långt ifrån den ni bor i nu? härlig sommarbild du visar! tänk att något som egentligen är så enkelt och som vi tittar på varje dag kan bli så fint i en bild! 🙂 Kram!!

Kommentering är stängd.