Tips – Agneta Livijn

God kväll!
Här i förorten öser regnet ner och det är så skönt! Vi kurar i soffan, dricker thé och äter rabarberkaka. Snart är det dock dags för sängen igen. Jag är dödstrött på kvällarna av alla nya intryck som möter mig på dagarna. Att klockan ringer sex på morgonen gör mig inte heller piggare direkt.
Jag tänkte bara titta in och tipsa er om att Campadre nu har en kampanj med några av Agneta Livijns fina alster. Själv har jag de vita skålarna men funderar nu starkt på att slå till på tallrikarna. Det finns även en kampanj med några fina kuddar från Tine K och en kampanj med HIMLA på ingående. Är ni inte redan medlemmar kan ni bli det HÄR!
Sov gott!


Inga kommentarer

 • Ja va sjutton. Har just kommit hem från skolavslutningen och höll på att frysa fast där ute på fotbollsplanen. Var tog sommaren vägen? Jag vill ha tillbaks den. NU!

  Kram kram

 • Hej!

  Vad härligt gott med rabarberkaka. Jag tänkte göra den där saften ikväll. =)

  Keramiken ska jag absolut titta närmare på. 🙂

  Ja, du, jag känner igen tröttheten. Jag åt inte ens middag igår, somnade på stört i soffan när jag kom hem. Sååå t r ö t t. Jag tror man behöver semester nu…

  Är du ledig någonting i sommar?

  kram Madeleine

Kommentering är stängd.