äntligen helg

Efterlängtade fredag! 
Jag tror jag ligger lite på minuskontot när det gäller sömn efter de senaste veckorna. Därför är den här helgen extra efterlängtad. Imorgon ska jag ta en riktig sovmorgon och vakna, utan väckarklocka, av att ljuset flödar in. Då ska gå upp och göra mig en kopp thé och sen krypa ner igen i de nytvättade lakanen och bläddra i högen av magasin som jag inte hunnit läsa tills J kommer hem från nattens jobb. 
Ikväll blir det lite pyssel här hemma, uppdatering i bloggvärlden och en efterlängtad skål med smågodis. Från bilderna kan ni även anan att jag äntligen fått mitt efterlängtade vitrinskåp och det blev DET HÄR som jag skrivit om tidigare i våras.

HAPPY FRIDAY!Inga kommentarer

 • Fina bilder!

  Har en liten fråga ang de jätte fina tavlorna på hundarna du har på inlägget den 13:e.

  Var kan man hitta dom?
  Dom är verkligen super coola!!

  Du har bra smak!

  kram CC

 • Åh, det vitrinskåpet hade gärna fått flytta in hos mig också, om jag hade någonstans att ställa det:O Det är så snyggt!
  Vad mysigt du har det!! Jag älskar den där flyttkänslan:) Lät som en bra idé med en morgon i sängen, med lite inredningstidningar, det härmar jag nog:) Fortsätt njut av att själva lasset är i hamn och att det roliga nu börjar;)
  KRAM

 • Åh så snyggt! Undrar om det skåpet finns fortfarande på Ikea och vad det isåfall heter..? Ha en fortsatt skön helg! Mvh Ida

Kommentering är stängd.