lila söndag

Hösten är här nu och jag älskar det. Matinspirationen kommer tillbaka och alla de där stickade plaggen som legat i lådor hela sommaren packas upp. Lila tilltalar mig liksom det gör nästan varje höst och jag funderar på om det har med plommonen att göra. Plommon är ju så rackarns gott. Jag föll såklart för flugan washi tape jag med och i veckan kom de äntligen ett paket med posten. Det är svårt att inte bli inspirerad till att använda den när det finns så fin inspiration (till exempel här, här eller här). 
 Den här tiden förra året planerade vi vår fantastiska resa. Så här ett år senare minns vi den med glädje och njuter av fina bilder fulla med minnen. 

Saltå Kvarns fantastiskt goda lagrade balsamvinäger passar perfekt som smaksättare i höstens grytor eller att droppa på sommarens sista tomater. Rekommenderas!
FIN SÖNDAG!Fall is here now and like every year I fall in love with lilac all over again. Another love is washi tape which has become so populare. This time last year we were planing our amazing round-the-world trip and now we look back on it with joy remember all the fanatics times through pictures. 

17 Comments

 • Vilka underbara bilder!! Och plommonlila fantastiskt fint!

  Jag har varit lite tveksam till washi-tejpen ett tag men jag tror att jag har ändrat mig nu:) Tror jag gör en liten beställning idag minsann;)

  Köpte två nya lack precis.. vintage khaki som jag skrev om och så ett jättefint brunt:D Fanns massa mer fina men det tar jag nästa gång. Jag brukar köra alla nyanser av rött för det mesta men nu är jag helt tokig i alla fina dova och pudriga färger som dyker upp:)

  Åhnej, hoppas du inte åker på förkylningen nu! Soffan är perfekt att kurera sig i..jag har landat där jag med.. var visst inte tillräckligt frisk för att köra spinningen idag;)

  Krya nu på dig och ha en riktigt skön söndag du med! KRAAM!

 • Wow, vilka fina bilder du tagit!! Så härligt höstiga i färgerna och piffigt gjorda som vanligt 🙂

  Gillar att hösten är här och gillar att få plocka fram de stickade koftorna igen och tända ljus inne, mysigt!

  Hoppas du får en mysig söndagkväll

  Kramar Bella

 • Hej!
  Riktigt fint, mumsig blandning om man nu kan säga så.
  Din kopp med skinnbandet blev jag såld på, vart har du köpt den eller är det hemmapiff?
  Kram/Jennifer

 • Hej Maria!

  Brukar inte kommentera , men gör ett undantag. Det finns så mycket bloggar idag som känns som kopior av varandra.
  Din blogg kombineras av fina bildkollage, och kompletterande texter, med ett budskap format av (känns det som) en fin och naturlig person, något som känns ovanligt i bloggvärlden.

  Fortsätt så!!!

  Hälsningar Anna

 • Jätte härliga och fina bilder. Jag har inte testat washi tape trenden än men håller med om att det är jätte fint och säkert en tidsfråga innan jag med testar 🙂

  Ha det bäst!

  kram
  Johanna

 • Anna,

  TACK! Jag är väldigt tacksam att du tog dig tiden att lämna en sådan fin och värmande kommentar till mig. Du anar inte hur glad jag blev! Det gläder mig att du gillar min blogg och det jag gör.

  Ha en riktigt fin vecka!

  Vänliga hälsingar
  Maria

Kommentering är stängd.