tips

Här hittar ni mig idag, vid köksbordet pluggandes inför tentan i Quantitative hydrogeology. Låter det spännande? Nja. Kallt är det också så jag häller i mig kopp efter kopp med varmt te och sveper in mig i vår nya yllefilt. Yllefilten är för övrigt dagens tips! Den kommer från favoritbutiken Granit och kostar 499kr, ett bra pris för en äkta yllefilt. Ännu bättre blir det om man som jag hade fått en rabattkupong på 25% av en fin vän, tack Ida! Den är riktigt snygg och värmer gott i höstrusket så passa på innan den tar slut.
Ha en fin start på veckan!
This is where you’ll find me today. At our kitchen table studying for the exam in quantitative hydrogeology and keeping warm with tea and a new woolen blanket. 

Inga kommentarer

 • Riktigt fin pläd, måste jag spana in 🙂

  Lycka till med tentaplugget!! Kommer så ihåg hur det var, men visst är känslan skön när man väl ha gjort den!

  Kramar Linda

 • Så fin pläd! Granit är verkligen en favoritbutik.

  Postern du har, har jag så länge velat ha. Har du köpt den på Moderna museet? Undrar om man kan köpa den än? Har kollat deras webshop men där finns den inte.
  Såg några på Tradera som var uppe i hutlösa summor.

  Kram kram!

 • Hur kommer det sig att det ser mysigt ut när andra pluggar, men när man själv pluggar (läs: Johanna) så ser det ut som rena rama kriget? Filten såg riktigt härlig ut och granit är en av mina absoluta favoritbutiker, det tråkiga är bara att det inte finns något granit i min stad och de har ju heller ingen nätbutik :/ Men det är ett givet besök varje gång en storstad besöks 🙂
  Lycka till med pluggandet nu, och glöm inte unna dig lite gott emellanåt 🙂
  Kram Johanna

 • önskar att jag ibland iallafall ansträngde mig lite för att göra vardagen mysigare… Kanske ska slå på stort och tända kakelugnen: )

  pläden såg fin ut!

 • Jag såg den där filten på en inspirationsbild från Granit och tyckte den såg så fin ut. Letade efter den på deras hemsida men kunde inte hitta den. Men nu vet jag att de säljer den och vad den kostar 🙂

  Första gången på din blogg, hittade hit via ett inlägg hos Home and Desire. Ser fint ut!

Kommentering är stängd.