clipper hot chocolate

Bild: Clipper
November är här och den vackra hösten fortsätter att närvara. Det är nästan så att naturen fått det lite om bakfoten. När vi var ute på fältövning i måndags hittade vi en hassel med gröna knoppar och blommor, dessutom passerade vi ett gult rapsfält. Känns lite underligt nu när julkänslorna så smått börjat smyga sig på.
Nu till någonting helt annat. Jag är som ni vet väldigt förtjust i Clippers ekologiska och rättvisemärka teer i deras fina förpackningar och sedan jag såg den här chokladen på deras hemsida för några månader sen har jag sökt med ljus ock lykta för att hitta den någon stans. Utan lycka. Det är på tok för dyrt med de 20 pund i frakt som Clipper vill ha för att frakta hit så därför tänkte jag ta hjälp ev er mina fina läsare.
Känner ni till någon affär i Stockholm där man kan hitta den eller någon nätbutik som den kan beställas ifrån? 

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.