jobb hemifrån

God morgon!
Idag blir det jobb hemifrån tillsammans med min projektkompis E. Skönt att kunna sitta här hemma, då kan man tända ljus och inte behöva tänka så mycket på att vara representabel för omvärden. Jag håller mig varm med en stor kopp te och min fina ylletröja från Hunkydory, ett traderafynd. Tänkte ta och slänga ihop en pumpakaka av den stackars pumpan som stått i vårt köksfönster de senaste veckorna. Återkommer med receptet om den blir bra.
FIN DAG!


I worked from home today. It’s nice to be able to light candles and not have to be all dressed up. I keep warm with a my eBay bargain, a wollen sweater from Hunkydory, and a big cup of tea. I also plan on baking a pumpkin cake later. We’ll se how that turns out.

Inga kommentarer

 • haha.. jag är ju så förbannat nördig. Jag tittade på datorn och sen flaskan och tänkte faaan vad snygga saker. Att man kan gå igång på en plasflaska.. jag borde nog fan söka upp en hjärnskrynklare.

 • Linnea,

  Haha. Jadu, det är en bra fråga! Jag kände plötsligt när jag tittade tillbaka att det kändes som att jag visade upp mig för mycket. Jag ville förmedla känslan inte mig. Om det nu låter förståeligt. 🙂

  Ha det fint!
  /Maria

 • Hi Hi!
  Läste "Hedvig och Jag":s kommentar och blev full i skratt. För så tänkte jag också. Hmmm…kanske skulle man ibland må bra av att släppa etstitik-tänket? 😉

  Ha en fin tisdagskväll!

 • Håller med, hemmajobb is the shit! Har myst runt hemma idag i stortröja och killens tofflor. Och så jobbar man så bra när tankarna liksom får lite mer luft. Kram

 • Vad härligt det ser ut! Har också jobbat hemifrån i eftermiddag. Så skönt. Faktiskt. Skulle kunna tänka mig att jobba lite mindre och plugga lite samtidigt. Faktiskt…

  Hoppas din dag varit bra. Kram Anna

Kommentering är stängd.