söndag

Bild: IKEA Livet hemma


Söndag igen, konsigt hur helgen bara tenderar att blåsa förbi. Suck. Fördelen med att jag faktiskt ligger två år back när det gäller julinspiration är jag har en massa inlägg från förra året att läsa och inspireras av hos er alla. Det kliar så galet mycket i fingrarna efter att få börja julpyssla! 


Nä, nu ska jag förbereda kvällens middag. Det blir långkok av en mustig gryta med rödvin och timjan. Hoppas att den gör mig på bättre humör för just nu är det ganska dåligt på den fronten. Tycker lite synd om J som behöver stå ut med mig just nu. 


FIN SÖNDAG!

Inga kommentarer

 • Hej sötnos!

  Ja, varför går inte helgen på halvfart??

  Ska bli så mysigt att få pyssla, jag fick ju inte heller göra det förra året:) I veckan ska jag köpa blommor, och definitivt en julros!! Finns det lila? Satsar nog på en vit men bilden är underbar!

  Hoppas det inte är något särskilt som ligger bakom humöret? Det går ju upp och ner det där, jag borde veta;)

  Stor kram till dig! Ta hand om dig!

 • Wow, vilket läckert arrangemang, är det en julros?

  Hoppas att en mustig höstgryta kan få dig på bättre humör tillsammans med en massa julinspiration 🙂

  Kramar Bella

 • Hej vännen 🙂

  Åh vad jag är galet dålig på att lämna avtryck efter mig! Självklart är du en favorit för mig! Jag blir alltid inspirerad av att kika in här! Fler recept önskas det gillar jag och gärna mer ekologiska tips!

  Nu åter till arbetet! Kram M

 • Åhh fin julrosen var!! Jag hittade bara vita som fick följa med hem men din var ju verkligen speciell!!

  Ja humöret går då upp och ner, så är det bara 🙂

  Kramar Linda

 • Hej!
  Vilken härlig blogg du har, hittade hit via pinterest. Snodde en av de fina bilderna från din lägenhet till ett inlägg på min blogg, hoppas du inte har något emot det. Kika gärna om du har lust!

 • Eller hur, helgerna bara rusar förbi och själ vtrodde jag första advent var först i första helgen i december, så en helg bara försvann, poff! Har inte riktigt fått julstämmning här hemma ännu, tror det kan bero på brist på kyla och snö här i Norr. Men på söndag, nå kommer stjärnorna vara på plats då:) Kram Jenny

 • Hej! vad härligt det låter med långkok! 🙂 Har faktiskt aldrig vågat mig på det, det modigaste jag gjort i köket är en rödvinssås, som tog någon timme! 😉 Jag är ganska feg och lat i köket! Men oj vad sugen man blir att prova när man läser dina härliga inlägg. Gillar verkligen bilden från ikea hemma, så fin!

  Ha en fortsatt fin kväll! kram Linnéa

Kommentering är stängd.