frukost

Detta är min frukost denna gråmulna torsdag. Ekologisk naturell yoghurt med frusna blåbär, krossade linfrön och rostade pumpakärnor tillsammans med en kopp grönt te. Bästa frukosten på länge kan jag lova. Jag blev så otroligt inspirerad av duktiga Anna-Malins inlägg från förra julen så det blev ljuskoppar med näverstjärnor på här hemma. Jag har sedan tidigare glas från Granit i lite olika storlekar och de fina stjärnorna köpte jag för en krona styck där för någon vecka sedan. Nu står ett helt gäng i fönstret och sprider lite julkänslor. Till veckan tror jag nog att jullådan ska få komma upp från förrådet och jag ska även publicera någon slags önskelista.

Nähä, dags att ta tag i den här dagen. 
HA DET FINT!

My breakfast this morning, the best I’ve had in a long time! Plain yoghurt with frozen blueberrys, roasted pumpkin seeds and crushed flaxseeds together with a cup of green tea. Yum! I got the inspiration to the nice little candle with the birch star from the talented and inspiring Anna-Malin. Don’t miss her wonderful blogg!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.